Toerisme Poperinge

Toerisme Poperinge kan uiteraard niet zonder een deftige boekingsmodule om evenementen in goede banen te leiden. Voor de 4-daagse van de Ijzer deden ze een beroep op de diensten van eXopera.

Bezoek de site

Slaapplaatsen

Tijdens de doortocht van de 4-daagse van de Ijzer bood Toerisme Poperinge slaapplaatsen aan in en rond zaal Maeke Blyde. Deelnemers aan de wandelvierdaagse konden opteren om hun tent of mobilhome mee te brengen of om in zaal Maeke Blyde te slapen.

Dit werd vooraf online doorgegeven. Via eXopera waren het aantal beschikbare plaatsen per mogelijkheid real time weergegeven.

Na betaling via overschrijving, ontvingen de mensen die wilden overnachten een bevestigingsmail met het overzicht van hun boeking.

Multifunctioneel

Toerisme Poperinge zal in de toekomst ook gebruik maken van de boekingsmodule voor andere evenementen zoals muzikale wandelingen, gidsbeurten, huifkartochten, …

Verder gebruiken ze eXopera voor het beheer van hun website. Alle inhoud op de site, zoals Nieuws en Agenda, wordt beheerd in ons online backofficesysteem.

Ontdek ook onze andere cases

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op