Gillio

Handgemaakte lederwaren, samengesteld met het fijnste Italiaanse leer. Dat is waar Gillio voor staat. Hun producten zijn een mooi staaltje vakmanschap, gecombineerd met de beste kwaliteit en een look & feel die je maar weinig tegenkomt.

Hierdoor zijn hun lederwaren een ware must-have over de hele wereld. Van ons eigen Belgenlandje tot in China, iedereen wil een Gillio-stuk in zijn collectie.

Bezoek de site

Centraal beheersysteem

Gillio heeft met eXopera een systeem gevonden waar ze het volledige beheer van hun shops gecentraliseerd hebben. Waar vroeger nog een koppeling met Dave aan de orde was om productinformatie en voorraden op te halen voor de webshop, zit nu alles in de PIM van eXopera.

Het hele verkoopproces, van order tot verkoopfactuur en betaling verloopt via onze online ERP.

3 winkels, 1 kassa

Gillio-producten worden niet enkel online verkocht. Naast de webshop, is er ook nog een winkel in Wijnegem Shopping Center en in de Galerie Louise in Brussel.

Het is belangrijk dat voorraden realtime beschikbaar zijn. Met de kassa van eXopera worden de producten onmiddellijk van de stock verminderd na de verkoop. Zowel online als in de winkels ziet iedereen meteen wat nog op voorraad is en wat niet.

Commissiesysteem

Gillio was op zoek naar een oplossing voor de synergie tussen hun groothandelsnetwerk, hun winkels en hun webshop. Dit was helemaal niet evident, want ze wilden uiteraard geen concurrent worden van hun eigen verdelers.

Er werd een commissiesysteem uitgewerkt waarmee een deel van de online verkoop rechtstreeks naar het groothandelsnetwerk gaat. Daarnaast geven de groothandelaars een code mee aan de eindklanten, die hierdoor hun commissie krijgen. In eXopera wordt deze code automatisch gelinkt aan de juiste groothandel. Zo weet Gillio dat de commissie voor deze verkoop enkel naar die bepaalde handelaar mag gaan.

Ontdek ook onze andere cases

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op