Boekingen

Laat klanten snel en eenvoudig diensten & producten boeken en volg alle reservaties en tickets overzichtelijk op.

  • Maak snelle online reservaties mogelijk
  • Beheer al je reservaties, boekbare items & tickets vanuit 1 menu
  • Stel uitgebreide prijs- & beschikbaarheidsregels in
  • Vind snel beschikbare gidsen via een handig gidsenplatform

Waarom kiezen voor
eXopera boekingssoftware?

Beheer van boekingen, boekbare items en tickets

In eXopera heb je een handig overzicht van al je boekingen met uitgebreide informatie. Zo kun je gemakkelijk reservaties toevoegen of aanpassen.

Je boekbare items (producten of diensten) beheer je ook allemaal op één plaats. Personaliseer je aanbod via verschillende prijs- en beschikbaarheidsregels en maak verschillende arrangementen mogelijk door opties toe te voegen.

Bij de start van het evenement kun je de tickets van je bezoekers snel inscannen. Is iemand zijn ticket kwijt? Geen probleem, je kunt tickets gemakkelijk terug opzoeken via de zoekfunctie.

Online reservaties

Via een online boekingswidget kunnen je klanten zelf in enkele klikken online reserveren. Zo wordt de drempel voor jullie klanten verlaagd, en verlagen we jullie administratieve last!

Via een handige kalender zien je klanten in één oogopslag welke data nog beschikbaar zijn. Eenmaal de reservatie is gemaakt, ontvangen de klanten automatisch een gepersonaliseerde bevestigingsmail, eventueel met een ticket.

Wil je nog een stapje verder gaan? Maak het je klanten dan nog makkelijker door online betalingen mogelijk te maken. Want door een winkelmandje met betaalfunctie te integreren kiezen je klanten zelf waar, wanneer en hoe ze betalen.

Gidsenplatform

Het gidsenplatform helpt gidsen om al hun afspraken bij te houden in een overzichtelijke agenda. De gids kan beschikbaarheden opgeven, en ontvangt meldingen wanneer een organisatie een gidsbeurt wil boeken. Er kan dan gekozen worden om deze te accepteren of af te wijzen.

De verantwoordelijken van musea en culturele diensten zien snel welke gidsen beschikbaar zijn en uiteindelijk beslissen zij of ze een gids al dan niet inplannen, of ze laten dit automatisch verlopen.

Is een gids niet beschikbaar? Dan kun je snel een andere selecteren. Zo vermijd je tijdrovend detectivewerk om een beschikbare gids op te sporen.

Een greep uit onze klanten die 
eXopera boekingssoftware gebruiken

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op