Tijdsbeheer

Je kunt geen tijd maken, maar met een efficiënt tijdsbeheer kun je die wel optimaal benutten.

  • Beheer gepresteerde uren & verlofdagen
  • Houd de voortgang van je projecten nauwkeurig bij
  • Factureer tijdig & correct

Waarom kiezen voor
eXopera tijdsbeheer?

Registreer tijd voor betere inzichten

Zorg ervoor dat je kostbare tijd ten volle wordt benut. Laat je team hun uren registreren en krijg inzichten in de efficiëntie van je bedrijf. Zo kun je ook altijd tijdig en correct factureren.

Bovendien kun je ook gemakkelijk verlof- of ziektedagen invullen. Zo is de hele organisatie altijd op de hoogte van onbeschikbaarheden.

Kom nooit te laat op een afspraak

Plan meetings in voor jezelf en voor anderen en voeg een nuttige omschrijving toe zodat iedereen voorbereid naar de meeting komt. Herhalende afspraken kun je ook eenmalig instellen.

Alle afspraken kun je dan gemakkelijk raadplegen in je persoonlijke agenda. Er is ook de mogelijkheid om de agenda’s van je collega’s in te kijken, zo weet je altijd wanneer je ze kunt bereiken.

Geef taken snel door via het ticketsysteem

Maak het je projectbegeleiders of klantendienst makkelijker om taken door te geven via het ticketsysteem. Voorzie de tickets van een omschrijving, stel een deadline in en zet herinneringen aan.

De persoon die het ticket behandelt kan de voortgang updaten en opmerkingen plaatsen zodat alle belangrijke informatie ook tot bij de klant geraakt.

Projecten

Maak snel nieuwe projecten aan en koppel tijdsregistraties aan deze projecten. Zo kun je altijd bijhouden hoelang aan een project werd gewerkt. Je kunt bovendien commentaren toevoegen en de prijszetting bepalen per project.

Snel opzoeken

Je kunt opzoeken wie aan welke projecten of tickets heeft gewerkt en voor hoelang via uitgebreide filters. Zo vind je alles snel terug.

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op