Kassa

Met een vlotte kassa bedien je je klanten sneller en behoud je het overzicht over al je verkopen en inkomsten. Jullie hoeven enkel nog te zorgen voor de glimlach.

  • Integreer je fysieke kassa met je online kassa
  • Wissel in 1 klik af tussen dagontvangsten & specifieke klanten
  • Zorg ook voor tevreden klanten na de verkoop via terugname- & herstellingsfuncties
  • Compatibel met alle kassa-hardware zoals scanners, touchscreens, betaalterminals, ...

Waarom kiezen voor
eXopera kassasoftware?

Gebruiksvriendelijke kassa

Laat je klanten snel afrekenen dankzij onze veelzijdige kassasoftware. Zoek snel op product, of gebruik een barcodescanner.

Prijzen en kortingen worden automatisch opgehaald vanuit de gekoppelde bedrijfssoftware en kun je gemakkelijk aanpassen. Je kunt bovendien snel opmerkingen toevoegen aan de facturen.

Een groot voordeel is het gemak waarmee je je dagontvangsten kunt raadplegen. Je kassa neemt niet enkel je dagontvangsten op, maar je kunt ook snel wisselen tussen specifieke klanten en dagontvangsten met slechts één druk op de knop.

Snel afrekenen

Laat je klant betalen met een betaalmethode naar keuze: cash, met de kaart of met de smartphone… alles is mogelijk. Of laat je klant betalen met verschillende betaalmethodes, bijvoorbeeld deels met een cadeaubon en de rest met de kaart.

Daarna kun je kiezen om het kasticket, de factuur of de bestelbon af te drukken en mee te geven met de klant.

Terugnames & herstellingen

Ontdek een kassasysteem die ook de wensen van je klanten vervult na hun aankoop. Komt een klant iets teruggeven? Geen probleem. Zoek of scan het product en klaar!

De informatie over de reparatie kun je snel in je winkel invullen, zodat je niks over het hoofd ziet. Via herstellingsbeheer kan de hersteldienst deze tickets dan behandelen. Druk een herstelbon af voor je klant met de nodige informatie.

Opzoeken van verkopen

Je kunt verkochte producten snel terug opzoeken door te filteren op vestiging, datum, klant, artikelcode, …

Betalingsoverzicht per dag

Op het einde van de dag kun je je betalingsoverzicht raadplegen en naar pdf exporteren.

Afsluiten van kassa

Met kassa-afsluiting kun je ook je werkdag met een gerust hart afsluiten. Je hoeft enkel nog even na te tellen hoeveel er contant werd betaald en kijken of alles klopt met de gegevens in het systeem.  

Een greep uit onze klanten die 
eXopera kassasoftware gebruiken

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op