Klantenbeheer

Beheer al je contactgegevens in één handig menu en segmenteer je klantenbestand. Zo bewaar je altijd het overzicht over je klanten en zorg je voor meer verkopen aan de juiste personen.

  • Laat sales, marketing & klantendienst efficiënt samenwerken
  • Krijg inzichten in het koopgedrag van je klanten
  • Voeg specifieke informatie toe per klant

Waarom kiezen voor
eXopera klantenbeheer?

Veel informatie, overzichtelijk gepresenteerd

Het is natuurlijk belangrijk dat je uit je grote lijst met contacten ook snel de juiste persoon of groep kunt bereiken. Je kan gewoon zoeken op naam, of je kunt je contacten verdelen in verschillende categorieën en hierop filteren.

Per klant zie je dan meteen of er nog tickets openstaan, of er misschien een afspraak staat ingepland en of de klant zijn facturen al dan niet heeft betaald.

Bereik de juiste klanten via segmentatie

Deel je klanten onder in verschillende klantengroepen om je communicatie en verkoopstrategieën perfect af te stemmen. Zo kun je bijvoorbeeld aparte categorieën instellen voor je A-klanten en voor je B-klanten.

Je kunt ook dynamische adresgroepen instellen. Hierbij worden klanten automatisch in een categorie onderverdeeld op basis van specifieke regels, zoals klanten die al voor zoveel jaar trouwe klant zijn, klanten die een bepaalde omzet draaien, …

Een greep uit onze klanten die 
eXopera klantenbeheer gebruiken

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op