Partyspace

Ruimte creëren voor feestjes of evenementen, met de partytenten van Partyspace, heb je in een handomdraai  een tent op maat. De kwaliteit van de tenten is van die aard, dat je er jarenlang plezier aan zal beleven.

Een tent in mekaar steken, lijkt niet zo moeilijk, maar er komt heel wat bij kijken. Zijn alle onderdelen op stock? eXopera weet het antwoord hierop.

Bezoek de site

Samengestelde producten

De tenten die Partyspace verkoopt, liggen niet ergens in één stuk in een magazijn om dan zo verkocht te worden. De voorraad wordt namelijk per onderdeel beheerd. In eXopera wordt per tent elk vijsje, elk zeil, elke buis, ... aangegeven.

Om te weten wat de levertermijn van een bestelling is, wordt per onderdeel nagegaan of er nog voldoende voorraad is. Dit gebeurt allemaal real time, zodoende dat webshopbezoekers een goed beeld hebben van de beschikbare producten of de levertermijn van tijdelijk onbeschikbare producten.

Offertebeheer

Bij het bestellen van partytenten zijn offertes van groot belang. Partyspace had dan ook nood aan een degelijk offertesysteem. Na de opmaak van de offerte kan elke klant inloggen om deze na te kijken en zijn order te plaatsen. De bestelprocedure wordt verder afgewerkt, het order wordt geassembleerd en geleverd en de factuur wordt bezorgd aan de betreffende klant.

Niet iedereen bestelt online, zo kunnen klanten die dit willen ook telefonisch een offerte aanvragen. Partyspace maakt deze op in eXopera en verwittigt de klant dat de offerte beschikbaar is in het klantenportaal. De klant logt in, kan de offerte onmiddellijk goedkeuren en de rest van de bestelling wordt zo verder afgerond.

Ontdek ook onze andere cases

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op