Sint Bernardus

St. Bernardus is natuurlijk vooral bekend van hun bieren. De “hemelse nectar” wordt gebrouwen in Watou. Maar St. Bernardus is meer dan bier alleen, je kunt er eveneens terecht voor een weekendje in de prachtige streek rond Watou. Guesthouse Brouwershuis staat het hele jaar ter beschikking van toeristen. Een rondleiding in de brouwerij is een must en hoe kan je de streek beter ontdekken dan met de fiets?

Bezoek de site

Guesthouse Brouwershuis

In het Guesthouse zijn er 10 kamers. Bij boekingen geef je het aantal benodigde kamers op. Per kamer zeg je hoeveel gasten er zullen verblijven. Aan de hand hiervan wordt er, op basis van beschikbaarheid, een kamer toegewezen aan de gasten. Per kamer kun je ook aanduiden hoeveel enkele en hoeveel dubbele bedden gewenst zijn.

Rondleidingen in de brouwerij

Wie het hele brouwproces eens van dichtbij wil meemaken, kan een rondleiding in de brouwerij boeken. Op de website is een kalender waar gasten onmiddellijk zien op welke datum er nog plaats is voor een rondleiding. Als ze op de gewenste datum klikken, zien ze hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn en kunnen ze kiezen in welke taal ze de rondleiding wensen. Op basis hiervan weten ze ook om welk uur ze verwacht worden.

St. Bernardus koppelde verschillende tarieven aan de rondleidingen, bezoekers moeten dus ook aangeven hoeveel volwassenen en kinderen de tour volgen. Na betaling wordt er een bevestigingsmail verstuurd met hierin nog eens een handig overzicht van de bestelde rondleiding.

Fietsverhuur

Om de prachtige streek rond de brouwerij en Bar Bernard te ontdekken, verhuurt St. Bernardus ook fietsen. Bezoekers kunnen kiezen uit een gewone fiets of een e-bike. Nadat ze aangeven met hoeveel personen ze zijn en voor hoeveel dagen ze willen huren, kunnen ze op de kalender zien welke fietsen er die dag(en) nog beschikbaar zijn.

Betalingen

Betalingen gebeuren online, de meest gebruikte betaalmethodes worden aangeboden. Er kan ook gebruik gemaakt worden van cadeaubonnen of kortingscodes om af te rekenen. In het winkelmandje krijg je een overzicht van je boekingen. Dit kan bv. enkel voor het Guesthouse zijn, maar het kan evengoed een combinatie zijn van een brouwerijbezoek met gehuurde fietsen.

Totaalpakket

Bij St. Bernardus wordt eXopera niet alleen gebruikt voor boekingen. De volledige website en CRM worden in eXopera beheerd.

Ook voor de webshop met bieren en gadgets verloopt het hele bestelproces via eXopera.

Ontdek ook onze andere cases

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op