Fietsvedetjes
van boeking tot scanning

De Fietsvedetjes zijn een groep enthousiaste dames met een passie voor de koersfiets. Elk jaar kiezen ze een goed doel uit, waarvoor ze verschillende sponsoractiviteiten organiseren. Dit jaar steunen ze Sakaramenta. Hiervoor werd o.a. de 7e editie van hun Fietsvedetjes Tour op touw gezet.

Bezoek de site

Fietsvedetjes eXopera

Voor de Fietsvedetjes Tour was de groep nog op zoek naar een eenvoudige inschrijvingstool. Hiervoor kwamen ze bij ons terecht. eXopera werd gebruikt voor de online inschrijvingen. Deelnemers vulden naam, voornaam en geboortedatum in en kozen het aantal km dat ze wilden fietsen: 50, 80 of 120. De betaling gebeurde online via MultiSafePay.

Koppeling met Cycling Vlaanderen

Leden van Cycling Vlaanderen moesten niet extra betalen voor verzekering, de controle hiervoor verliep via een koppeling tussen eXopera en Cycling Vlaanderen. Aan de hand van naam, voornaam en geboortedatum werd gecontroleerd of deelnemers effectief lid zijn van Cycling Vlaanderen. Na de check werd de korting onmiddellijk toegepast.

Ticket bij de hand en vertrekken

Na de boeking en betaling, kregen de deelnemers hun tickets mét QR-code per mail toegestuurd. Het volstond op de dag zelf om de QR-code te laten inscannen aan de start en op je fiets te springen om het voorgenomen aantal kilometers af te malen.

Voor de late beslissers was het ook mogelijk zich op de dag zelf nog in te schrijven. Tijdens het online boeken ter plaatse, kreeg je op die dag ook de mogelijkheid om cash te betalen aan de kassa.

Lijsten exporteren

Voor de Fietsvedetjes was het belangrijk dat ze de voorinschrijvingen konden exporteren in een Excel-bestand. De lijsten waren handig om bij de hand te hebben aan de start van de Tour en ze waren nodig om in te dienen bij Cycling Vlaanderen.

Verder is het ook handig om via de lijsten statistiekjes te bekomen. Zo konden ze de groep bv. indelen per geslacht, leeftijd, woonplaats, ...

Ontdek ook onze andere cases

Ontdek waarom de
fietsvedetjes voor eXopera kozen

Greetje Demuelenaere Fietsvedetjes
“Super super super bedankt ”

Super super super bedankt voor het prachtig werk van A tot Z. Meer dan een half jaar ondersteuning in de ontwikkeling van ons product. Topassistentie bij vragen. Meedenkend over gans het proces.

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op