Webshop

Met een webshop bereik je niet alleen de klanten in hun luie stoel, je kunt ook veel gemakkelijker hun gedrag meten en hierop inspelen.

  • Ontdek een online showroom met uitgebreide mogelijkheden
  • Verlaag de koopdrempel via online betalingen
  • Verzamel inzichten voor marketingcampagnes
  • Maak je shop toegankelijk op ieder apparaat met een responsive design

Waarom kiezen voor
eXopera webshop?

Meer dan e-commerce

Een webshop is een extra verkoopkanaal, net zoals een nieuw filiaal. Het grote voordeel is dat je webshop voor meer mensen toegankelijk is en dat je veel meer kunt leren over je klanten doordat je data kunt meten.

Doordat je je webshop kunt koppelen aan je offline winkels kun je onder andere voorraden opvolgen, en producten toevoegen of bewerken voor meerdere kanalen op hetzelfde moment.

De voordelen van een online winkel

Op je webshop kun je pronken met al je producten via mooie foto’s en informatieve beschrijvingen. Via een filterfunctie of zoekbalk maak je het je klanten veel makkelijker om het juiste product te vinden.

Dankzij een koppeling met een betaalprovider kunnen jouw klanten snel online betalen. En met een klantenportaal kunnen je klanten persoonlijke prijzen zien, hun bestellingen raadplegen en nog veel meer.

Intuïtief design voor meer conversies

Bij ons kun je kiezen tussen een standaard design of een webshop die helemaal ontworpen is op jouw maat en in jouw stijl. Maar het resultaat zal altijd hetzelfde zijn: een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke webshop.

Bovendien kun je je webshop gemakkelijk zelf voorzien van content via websitebeheer.

Seo-vriendelijk & online marketing

Op de digitale markt moet je snel kunnen schakelen. Daarom kun je met eXopera zelf de structuur van je webshop aanpassen, en nieuwe zoekwoorden toevoegen.

Daarnaast kunnen we gemakkelijk integraties voorzien met belangrijke digitale marketing tools zoals Google Analytics, Mailchimp, Facebook… zodat je altijd kunt inspelen op de noden van je klanten.

Een greep uit onze klanten die
eXopera webshop gebruiken

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op