Verkoopbeheer

Met verkoopbeheer stel je snel offertes samen, volg je orders overzichtelijk op en kun je tijdig factureren.

  • Volg het hele verkoopproces nauwlettend op
  • Maak verkooporders en –facturen op met één druk op de knop
  • Download documenten in pdf, of stuur ze rechtstreeks via mail
  • Stel verschillende betaalmethodes in

Waarom kiezen voor
eXopera verkoopbeheer?

Verkoopoffertes

Met eXopera maak je snel offertes op: je selecteert de klant, voegt de producten toe en geeft een opmerking mee. Ziezo, de offerte is klaar om te versturen.

Gaat de klant akkoord? Dan kun je de offerte met één druk op de knop omtoveren tot een verkooporder. Om je offertes snel op te sporen kun je filteren op naam, offertenummer of op voortgangsstatus.

Verkooporders

Ook je orders kun je snel filteren op basis van verschillende criteria. Per order krijg je ook steeds uitgebreide detailinformatie zoals de status van levering, betaalmethode, …

Bovendien kun je vanuit je verkooporders snel een aankooporder aanmaken, zo zijn je verkopen en aankopen altijd op elkaar afgestemd. Heb je een webshop? verkooporders worden automatisch aangemaakt bij een online aankoop!

Verkoopfacturen

Genereer verkoopfacturen snel vanuit je verkooporders. Daarbij heb je ook de optie om een gedeeltelijke factuur te generen voor voorschotten. Bovendien kun je ook creditnota’s, aankooporders en aankoopfacturen koppelen aan je verkoopfacturen.

Als je klaar bent kun je je offertes, orders en/of facturen downloaden in pdf-formaat, of kun je ze rechtstreeks vanuit eXopera mailen naar de klant. Bovendien worden de documenten opgesteld in jouw huisstijl.

Een greep uit onze klanten die
eXopera verkoopbeheer gebruiken

Interesse in eXopera?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie, of boek vrijblijvend een demo!

Neem contact op