Boekingssoftware met karakter

Ontdek een veelzijdige boekingssoftware die je werkdruk verlaagt van reservatie tot facturatie.

Verhuur kamers, ruimtes en producten. Maak online inschrijvingen mogelijk en verkoop tickets voor diverse evenementen. Of laat je bezoekers genieten van leerrijke rondleidingen. Dit, en zo veel meer kun je doen met eXopera boekingssoftware.

  • Maak snelle online reservaties mogelijk via een stijlvolle widget op je site.
  • Beheer al je reservaties, boekbare items & tickets vanuit 1 menu.
  • Vind snel beschikbare gidsen via een handig gidsenplatform.
  • Geniet van een efficiënte facturatie, van bestelbon tot boekhouding.

Widget

De voorkant
Via een online boekingswidget kunnen je klanten zelf in enkele klikken online reserveren. Zo wordt de drempel voor jullie klanten verlaagd, en verlagen we jullie administratieve last!

Via een handige kalender zien je klanten in één oogopslag welke data nog beschikbaar zijn. Door de mogelijkheid om opties toe te voegen, kun je je klanten laten genieten van arrangementen en extra’s, zoals een gids, een verzekering, een maaltijd, … Eenmaal de reservatie is gemaakt, ontvangen de klanten automatisch een gepersonaliseerde bevestigingsmail, eventueel met een ticket.

Wil je nog een stapje verder gaan? Maak het je klanten dan nog makkelijker door online betalingen mogelijk te maken. Want door een winkelmandje met betaalfunctie te integreren kiezen je klanten zelf waar, wanneer en hoe ze betalen.


Beheer

De achterkant

Boekingen mogelijk maken is één zaak, ze opvolgen is een andere. Via eXopera krijg je een handig overzicht van al je boekingen met uitgebreide informatie. Zo kun je gemakkelijk reservaties aanpassen of handmatig toevoegen.

Je boekbare items (producten of diensten) beheer je ook allemaal op één plaats. Personaliseer je aanbod via verschillende prijs- en beschikbaarheidsregels en maak verschillende arrangementen mogelijk.

Bij de start van het evenement kun je de tickets van je bezoekers snel inscannen. Is iemand zijn ticket kwijt? Geen probleem, je kunt tickets gemakkelijk terug opzoeken via de zoekfunctie. Zo kun je altijd een vlotte aanmelding van je klanten garanderen.

Gidsen

Het gidsenplatform helpt gidsen om al hun afspraken bij te houden in een overzichtelijke agenda. De gids kan beschikbaarheden opgeven, en ontvangt meldingen wanneer een organisatie een gidsbeurt wil boeken. Er kan dan gekozen worden om deze te accepteren of af te wijzen.

De verantwoordelijken van musea en culturele diensten zien snel welke gidsen beschikbaar zijn en uiteindelijk beslissen zij of ze een gids al dan niet inplannen, of ze laten dit automatisch verlopen.

Is een gids niet beschikbaar? Dan kun je snel een andere selecteren. Zo vermijd je tijdrovend detectivewerk om een beschikbare gids op te sporen.

Bestelbon, facturatie & boekhouding

eXopera gaat verder dan enkel de boekingen. Je kunt kiezen om koppelingen te voorzien met facturatiesoftware naar keuze, of je kiest gewoon voor onze facturatie- en boekhoudsoftware.

Ontdek een vlotte manier om betalingen af te handelen en bij te houden. Geef je klanten de mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen zoals cash, met bancontact of zelfs met een cadeaubon.

Online reservaties worden automatisch omgezet in bestelbonnen, die je met één muisklik kunt omzetten in facturen. Met een andere klik stuur je de factuur rechtstreeks naar de klant. Bovendien betaal je de gidsen even snel uit via de module aankoopfacturen.

Volgende klanten gebruiken reeds
onze boekingssoftware

Ontdek waarom andere
ondernemers voor eXopera kozen

Greetje Demuelenaere Fietsvedetjes
“Super super super bedankt”

Super super super bedankt voor het prachtig werk van A tot Z. Meer dan een half jaar ondersteuning in de ontwikkeling van ons product. Topassistentie bij vragen. Meedenkend over gans het proces.

Pieter Verdonck Sint Bernardus
“top notch design hand in hand met functionaliteit”

eXopera heeft onze vraag naar het opzetten van een verkoopgerichte website met boekingsmodule voor onze bezoekerswerking (rondleidingen, overnachtingen en fietsverhuur) en webshop op een professionele manier ingevuld.