eXopera

Deze site ondersteund Internet Explorer 6 niet meer. Om deze site optimaal te kunnen bekijken, gelieve uw browser up te daten.
 

Maatwerk in eXopera

eXopera logo

Maatwerk in eXopera

Voor heel veel zaken biedt eXopera kant en klare oplossingen met haar CMS en tal van andere modules. Maar misschien heeft u specifieke wensen die een stapje verder gaan? In dat geval kunnen we een oplossing op maat voor u ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen we dat op verschillende manieren benaderen.

 

'From scratch'

In sommige gevallen is het beter om een maatwerkapplicatie 'from scratch' op te zetten. Onze ontwikkelaars zijn zeer ervaren in de ontwikkeltaal PHP in samenwerking met MySQL-databases. Op basis van uw functionele eisen kunnen zij dan ook applicaties ontwikkelen die naadloos samenwerken met uw website en de  bestaande modules in eXopera.

 

Koppeling of integratie met bestaande software

Misschien zijn er binnen uw bedrijf reeds databases of applicaties aanwezig die op een of andere manier met uw website gekoppeld moeten worden. Hiervoor kan in vrijwel alle gevallen een oplossing worden ontwikkeld. Ook heeft eXopera al vele malen koppelingen tot stand gebracht met systemen van derde partijen, zoals bijvoorbeeld de boekhoudingspakketten Dbfact, Dave, Topaccount, etc.

 

Kassaysteem

De Kassa module is ontworpen om te gebruiken op een touchscreen of tablet maar kan ook met de computer muis bediend worden. De zeer gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat echt iedereen de kassa module kan bedienen.

 

Projectmanagement

De module Projectmanagement centraliseert alle nodige assets die nodig zijn om projecten en budgetten te beheren, precies zoals gewenst. Op het dashboard zie je in één oogopslag de status van een project. 

 

Tijdsbeheer

De module Tijdsbeheer heeft verschillende voordelen voor u:

 

- Koppeling van de werkuren aan de facturatie
- Gedetailleerd overzicht van de prestaties van uw medewerkers
- Uitgebreide statistieken per werktype ...

 

De module Tijdsbeheer houdt alle gegevens bij voor u. Op die manier hebt u steeds de juiste informatie bij de hand wanneer u die nodig hebt. 

 

Statistieken

Het succes van uw website is met eXopera gedetailleerd te meten. Daarvoor maken we standaard gebruik van Google Analytics, volgens ons de meest complete analysesoftware die momenteel op het web beschikbaar is.

Hiermee ziet u perfect of en hoe rendabel uw online marketinginitiatieven zijn. En hoe bezoekers zich gedragen op uw site. Aan de hand van deze informatie kunt u uw site continu bijsturen en zo het rendement ervan aanzienlijk verhogen.

Over eXopera

Over eXopera

eXopera vervult al uw commerciële noden, van startup tot gerenommeerd bedrijf.Het is een compleet online backoffice systeem. Het systeem is volledig modulair en kan op elk moment uitgebreid worden met extra modules en/of maatwerk. 

Bekijk het eXopera introductiefilmpje

Bekijk het eXopera introductiefilmpje

'Wat is eXopera'? Ons introductiefilmpje geeft u een snel overzicht van de belangrijkste pijlers van het backoffice.

Vragen?

Bel of mail ons gewoon even!

+32 (0)57 33 94 27

info@exopera.be

Gillio Lederwaren
“ Gillio is tegelijk groot- en kleinhandel in Italiaanse lederwaren van de...”
Lees deze getuigenis

Ben Van Haelen Gillio Lederwaren