eXopera

Deze site ondersteund Internet Explorer 6 niet meer. Om deze site optimaal te kunnen bekijken, gelieve uw browser up te daten.
 

E-Commerce Management

eXopera logo

Uw producten professioneel online presenteren en verkopen!

eXopera bevat alles wat u nodig heeft voor het afhandelen van administratieve processen, het beheer van uw catalogus, prijzen en kortingen en biedt u heel wat extra features.

In veel gevallen werkt ons pakket als online platform tussen de publieke website en de ERP's van onze klanten zoals MicrosoftDynamicsNAV, SAP, DBfactw, Dave, Kluwer software, ... 

 

Aankoopbeheer

Beheert alle activiteiten van de aankoopdienst: raamcontracten, bestellingen, leveringen, magazijnmutaties, inventarisopname, ... De modules Aankoopbeheer en Verkoopbeheer samen geven u voorraadbeheer.

 

Verkoopbeheer

Met de module Verkoopbeheer kunt u alle verkoopverrichtingen binnen uw bedrijf eenvoudig, snel en doeltreffend uitvoeren. Daarnaast centraliseert deze module alle gegevens met betrekking tot verkopen en verschaft de gebruiker een helder en nauwkeurig overzicht. 

 

Voorraadbeheer

Met de module Voorraadbeheer loopt uw voorraadbeheer en inventarisatie op wieltjes, wat eigenlijk een noodzaak is voor ieder bedrijf. De voorraad wordt vol automatisch bijgewerkt op moment van de receptie van de producten, alsook op moment van de levering, afhaling of verbruik op een werkopdracht van de diverse artikels. 


Kortingen

Met de kortingsmodule kunt u kortingen toekennen aan specifieke producten. Dit gebeurt door een kortingspercentage of kortingsbedrag in te voeren. Zo houdt u een goed overzicht van aanbiedingen en past u zeer eenvoudig de kortingen toe.

 

Reviews

Met de reviewmodule kunt u bezoekers van uw website de mogelijkheid geven om op berichten op uw website te reageren. U bepaalt zelf welke gegevens verplicht zijn. (bijv. Naam, woonplaats, emailadres). De berichten verschijnen direct op de website. Eventueel kunt u berichten na 'goedkeuring' plaatsen.

 

Wenslijsten

Met de module Wensenlijst kunt u uw klanten de producten op uw website om deze op een persoonlijke lijst te zetten.

Bezoekers kunnen al bladerend door uw website producten aan uw wensenlijst toevoegen en zo hun eigen persoonlijke lijst samenstellen. Deze lijst kunnen ze vervolgens heel eenvoudig emailen naar vrienden en familie. Handig als cadeau suggestie voor verjaardagen, bruiloften, enzovoort. En het trekt weer nieuwe bezoekers naar uw webwinkel!

 

Cadeaubonnen

Met de module Cadeaubonnen kunt u heel eenvoudig kortingsbonnen aanmaken voor klanten. Zij kunnen online een cadeaubon kopen en deze per email naar de ontvanger sturen. Die kan vervolgens de bon "inwisselen" tegen producten in uw webwinkel.


Screenshots

Kortingen orderbeheer
Maatwerk in eXopera

Maatwerk in eXopera

Voor heel veel zaken biedt eXopera kant en klare oplossingen met haar CMS en tal van andere modules. Maar misschien heeft u specifieke wensen die een stapje verder gaan? In dat geval kunnen we een oplossing op maat voor u ontwikkelen.

Bekijk het eXopera introductiefilmpje

Bekijk het eXopera introductiefilmpje

'Wat is eXopera'? Ons introductiefilmpje geeft u een snel overzicht van de belangrijkste pijlers van het backoffice.

Vragen?

Bel of mail ons gewoon even!

+32 (0)57 33 94 27

info@exopera.be

Gillio Lederwaren
“ Gillio is tegelijk groot- en kleinhandel in Italiaanse lederwaren van de...”
Lees deze getuigenis

Ben Van Haelen Gillio Lederwaren