eXopera

Deze site ondersteund Internet Explorer 6 niet meer. Om deze site optimaal te kunnen bekijken, gelieve uw browser up te daten.
 

Customer Relationship Management

eXopera logo

Beheer uw klanten en interacties met deze klanten

CRM is de Customer Relationship Management module van eXopera. Deze module staat in voor het beheer van uw klantgegevens en interacties met deze klanten.

 

Adressenbeheer

Het is belangrijk om binnen een organisatie adressen en contactgegevens centraal te beheren. Dit zorgt namelijk voor uniformiteit bij de opslag van adresgegevens en vermijdt ook dat er verschillende versies van een adres in omloop zijn. 

Met onze adressenmodule kunt u een adressenbestand aanmaken met allerlei relevante relatiegegevens, foto’s, logo’s en specifieke bedrijfsinformatie.

Het adressenbestand koppelt u eenvoudig aan uw website. In combinatie met overige CMS-modules (bijvoorbeeld Nieuwsbrieven ) vormt de module een krachtig instrument om uw markt te benaderen en te bewerken. 

 

Nieuwsbrieven

De Nieuwsbriefmodule maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze informatie per e-mail te versturen aan een grote groep ontvangers. De opmaak van de nieuwsbrief wordt automatisch toegepast met grafische templates. De redacteur hoeft zich alleen op de inhoud te focussen.

Het abonneebestand kan worden gedifferentieerd in doelgroepen; hiermee is het mogelijk om afhankelijk van de inhoud van de nieuwsbrief de ontvangers te selecteren.

Per nieuwsbrief kan de redacteur een of meerder artikelen aanmaken. Voor elk artikel is het mogelijk om naast tekst ook een afbeelding toe te voegen die automatisch wordt geschaald naar de juiste grootte. De redacteur kan ervoor kiezen om het artikel in de nieuwsbrief kort te houden en de ontvanger online het complete artikel verder te laten lezen.

 

Import / Export

Elke organisatie heeft bestaande gegevens zoals lijsten van klanten, producten en prijzen. Het vergt veel tijd en energie om al deze gegevens op meerdere plaatsen te moeten onderhouden.

Met de module Import / Export kunt u snel en eenvoudig bestaande gegevens uit bijvoorbeeld Excel, uploaden naar de database van uw website, door deze te importeren in Comma Seperate Values formaat (.CSV). Daarnaast kunt u ook deze gegevens exporteren naar Excel.

 

Eigen bedrijfssoftware koppelen met eXopera

Wat ieder bedrijf wil vermijden, is het dubbel invoeren danwel op twee plaatsen moeten beheren van data. Gebruikt u eXopera bijvoorbeeld niet voor uw facturatie, maar wilt u eXopera gebruiken voor het versturen van nieuwsbrieven, dan gaat u uw adressenbestand niet in uw facturatieprogramma én in eXopera willen beheren. Dit kan opgelost worden door een rechtstreekse koppeling tussen eXopera en uw bedrijfssoftware of door een importmogelijkheid.

eXopera heeft op vlak van Customer Relationship Management ook veel ervaring met ontwikkeling van maatwerkoplossingen.

Screenshots

Adressenmodule Adresfiche
Bekijk het eXopera introductiefilmpje

Bekijk het eXopera introductiefilmpje

'Wat is eXopera'? Ons introductiefilmpje geeft u een snel overzicht van de belangrijkste pijlers van het backoffice.

Maatwerk in eXopera

Maatwerk in eXopera

Voor heel veel zaken biedt eXopera kant en klare oplossingen met haar CMS en tal van andere modules. Maar misschien heeft u specifieke wensen die een stapje verder gaan? In dat geval kunnen we een oplossing op maat voor u ontwikkelen.

Vragen?

Bel of mail ons gewoon even!

+32 (0)57 33 94 27

info@exopera.be

Gillio Lederwaren
“ Gillio is tegelijk groot- en kleinhandel in Italiaanse lederwaren van de...”
Lees deze getuigenis

Ben Van Haelen Gillio Lederwaren