eXopera

Deze site ondersteund Internet Explorer 6 niet meer. Om deze site optimaal te kunnen bekijken, gelieve uw browser up te daten.
 

Content Management System

eXopera logo

Uw website beheren met eXopera CMS

eXopera CMS is zonder meer een complete oplossing voor het beheer van uw website. Dankzij een gebruiksvriendelijke editor kunt u - zonder enige technische kennis - alle tekst en afbeeldingen van uw website aanpassen en de pagina's mooi vormgeven.

Daarnaast is er alle vrijheid om het CMS uit te breiden met tal van extra functies en modules, zoals bijvoorbeeld Mediabibliotheek, Evenementen, Nieuws, Vacatures, Formulieren, Veelgestelde vragen, Links, Tagging, ... .

 

Paginabeheer

Met deze module beheert u de inhoud van da pagina's op uw website. Aanpassen, toevoegen of verwijderen van pagina’s is met deze module echt kinderspel. U voegt tekst, beeld en animatie toe, zonder daarvoor eerst een grafische opleiding te moeten volgen.

 

Mediabibliotheek

Uploaden en catalogiseren van alle documenten, afbeeldingen, filmpjes, geluidsbestanden. Vanuit iedere module kunnen deze bestanden worden opgeroepen en gekoppeld worden aan bvb: een link, fotoalbum, ...  Bij het uploaden van foto's worden automatisch verschillende formaten gegenereerd en kunnen er eventueel watermerken aan toegevoegd worden.

 

Evenementen

De Evenementen module is ideaal wanneer u verschillende evenementen op uw website wilt publiceren. Wanneer een evenement is afgelopen, wordt deze automatisch gearchiveerd.

 

Nieuws

Publiceer nieuwsberichten zoals het hoort: snel en efficiënt. Zonder u zorgen te maken over de vormgeving ervan, dat doet eXopera voor u. Nog even aanklikken of het nieuwsitem ook op de homepage moet verschijnen, op welke dag het artikel moet verschijnen - en eventueel weer moet verdwijnen - en klaar is Kees.

 

Vacatures

Vacatures op uw website plaatsen is dankzij deze module een kwestie van minuten. Het systeem slaat de informatie die de kandidaten u verstrekken per vacature op. Indien gewenst kunt u sollicitanten ook vragen om hun CV en/of pasfoto up te loaden.

 

Formulieren

Met de module Formulieren maakt u in een handomdraai uw eigen online formulieren, variërend van een eenvoudig contactformulier tot een uitgebreid offerteverzoek, van informatieaanvraag tot enquête. U bouwt uw formulier stap voor stap op met de opties die u wilt gebruiken en stelt eenvoudig in naar welk(e) e-mailadres(sen) het formulier moet worden verzonden.

 

Veelgestelde vragen

Heeft u regelmatig te maken met terugkerende vragen, dan biedt de FAQ (Frequently Asked Questions) of de module Veelgestelde vragen u een ideale oplossing.

 

Links

De module Links stelt u in staat om linkoverzichten in te delen naar verschillende categorieën, waaruit de bezoeker van uw website een keuze kan maken. Elke link kan worden voorzien van een titel en een toelichting.

 

Een zoekmachine-vriendelijke website

Een basisvoorwaarde om gevonden te kunnen worden door zoekmachines zoals bijv. Google, is een zoekmachine-vriendelijke website. De techniek waarop een website is gebaseerd speelt daarin een belangrijke rol. eXopera is een zoekmachine-vriendelijk CMS en is voorbereid om uw website goed vindbaar te maken voor zoekmachines.

Screenshots

Bij de module dynamische pagina kan je via een editor je teksten toevoegen CMS Mediabibliotheek
Maatwerk in eXopera

Maatwerk in eXopera

Voor heel veel zaken biedt eXopera kant en klare oplossingen met haar CMS en tal van andere modules. Maar misschien heeft u specifieke wensen die een stapje verder gaan? In dat geval kunnen we een oplossing op maat voor u ontwikkelen.

Bekijk het eXopera introductiefilmpje

Bekijk het eXopera introductiefilmpje

'Wat is eXopera'? Ons introductiefilmpje geeft u een snel overzicht van de belangrijkste pijlers van het backoffice.

Vragen?

Bel of mail ons gewoon even!

+32 (0)57 33 94 27

info@exopera.be

Gillio Lederwaren
“ Gillio is tegelijk groot- en kleinhandel in Italiaanse lederwaren van de...”
Lees deze getuigenis

Ben Van Haelen Gillio Lederwaren