eXopera

Deze site ondersteund Internet Explorer 6 niet meer. Om deze site optimaal te kunnen bekijken, gelieve uw browser up te daten.
 

Project Management

eXopera logo

Beheer uw projecten van A tot Z

PM is de Project Management module van eXopera. Deze module maakt het mogelijk om uw projecten te beheren en op te volgen, van A tot Z, met meerdere medewerkers. De module PM omvat submodules als Projecten, Tijdsbeheer, Tijdsregistraties, Agenda, Planning, Tickets, etc.

 

To Do's beheren via Tickets

Dankzij de feature Tickets kunt u aan een medewerker een ticket koppelen, een To Do. Aan een ticket kan een klant, tijdstip, deadline, duur, herinnering, prijszetting, omschrijving en status gekoppeld worden. Bovendien kan er ook gekozen worden om statusupdates per mail te ontvangen.


Elke minuut wordt geregistreerd

Door het gebruik van de module Tijdsbeheer, kunnen u en uw medewerkers elke handeling of taak registreren. U kiest voor welke klant u een bepaalde taak uitgevoerd hebt, u kiest de duur en de prijszetting. Indien gewenst kan uw klant online een handig overzichtslijstje raadplegen.

eXopera heeft op vlak van Project Management ook veel ervaring met ontwikkeling van maatwerkoplossingen.

Screenshots

Overzichtspagina van Project Management, zonder content Overzichtspagina van Project Management, met content Agenda module Ticket module Tijdsregistratie module
Bekijk het eXopera introductiefilmpje

Bekijk het eXopera introductiefilmpje

'Wat is eXopera'? Ons introductiefilmpje geeft u een snel overzicht van de belangrijkste pijlers van het backoffice.

Maatwerk in eXopera

Maatwerk in eXopera

Voor heel veel zaken biedt eXopera kant en klare oplossingen met haar CMS en tal van andere modules. Maar misschien heeft u specifieke wensen die een stapje verder gaan? In dat geval kunnen we een oplossing op maat voor u ontwikkelen.

Vragen?

Bel of mail ons gewoon even!

+32 (0)57 33 94 27

info@exopera.be

Gillio Lederwaren
“ Gillio is tegelijk groot- en kleinhandel in Italiaanse lederwaren van de...”
Lees deze getuigenis

Ben Van Haelen Gillio Lederwaren