eXopera

Deze site ondersteund Internet Explorer 6 niet meer. Om deze site optimaal te kunnen bekijken, gelieve uw browser up te daten.
 

Over eXopera

eXopera logo

Wat is eXopera?

eXopera vervult al uw commerciële noden, van startup tot gerenommeerd bedrijf.

eXopera is een compleet online backoffice systeem. Het systeem is volledig modulair en kan op elk moment uitgebreid worden met extra modules en/of maatwerk. Het is tevens bereikbaar vanop elke computer met een internetverbinding.

Het backoffice kan ingezet worden in zeer verschillende domeinen. Het kan gebruikt worden om de inhoud van uw website te beheren, als online facturatietool, als nieuwsbriefsysteem of als pakket om uw e-commerce of interne bedrijfsprocessen te beheren.

Bij eXopera wordt de nadruk gelegd op het ‘make it powerful yet simple’ principe. Daarom, geen overbodige en nutteloze invulvelden of systemen. eXopera wordt exact geprogrammeerd volgens de klantspecifieke wensen. Op deze manier wordt een zo groot mogelijke gebruiksvriendelijkheid voor de gebruikers gegarandeerd.

Voor heel veel zaken biedt eXopera kant en klare oplossingen met haar CMS en tal van andere modules. Maar misschien heeft u specifieke wensen die een stapje verder gaan? In dat geval kunnen we een oplossing op maat voor u ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen we dat op verschillende manieren benaderen.

Misschien zijn er binnen uw bedrijf reeds databases of applicaties aanwezig die op een of andere manier met uw website gekoppeld moeten worden. Hiervoor kan in vrijwel alle gevallen een oplossing worden ontwikkeld. Ook heeft eXopera al vele malen koppelingen tot stand gebracht met systemen van derde partijen, zoals bijvoorbeeld de boekhoudingspakketten Dbfact, Dave, Topaccount, etc.

Hebt u vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie of een demo?
Aarzel niet en bel of mail ons! 

Vragen?

Bel of mail ons gewoon even!

+32 (0)57 33 94 27

info@exopera.be

Gillio Lederwaren
“ Gillio is tegelijk groot- en kleinhandel in Italiaanse lederwaren van de...”
Lees deze getuigenis

Ben Van Haelen Gillio Lederwaren